Tehnica desenului

De rând cu disciplinele tehnice, abilitatea de a desena, este unul dintre pilonii de baza în dezvoltarea gândirii creative și spațiale pentru cei care își doresc să profeseze în domeniul creativ.

În cadrul cursului Bazele Desenului Constructiv vom îndeplini un șir de exerciții care au drept scop să vă ajute la dezvoltarea gândirii tridimensionale, să cunoașteți ce este compoziția și proporția, sa simțiți forma și cel mai important – să dezvoltați abilitatea de a transpune pe hârtie conceptele și ideile care se nasc în imaginația voastră. Vom face cunoștință cu diverse materiale care pot fi utilizate atât in cadrul desenului clasic cât și pentru desenele conceptuale, vom învață principiile care stau la baza oricărui desen, fie desenul din natura fie cel din imaginație, vom încerca împreună să desenăm de la zero diverse compoziții de la cele mai simple, treptat ridicând gradul de complexitate al obiectelor și compozițiilor desenate.

Acest curs este prima treapta în cunoașterea desenului, sunt bineveniți toți doritorii, indiferent de nivelul de cunoaștere al desenului.

 

(Visitat 1.801 ori, 1 visite astăzi)